Cercetașii îți ambalează cadourile

Ne bucurăm să vă anunțăm că și anul acesta îi avem alături pe spiridușii lui Moș Crăciun din cadrul Ordinului Cadoului Fermecat, eveniment atât de drag cercetașilor de pretutindeni.
În perioada 17-24 decembrie, îi găsiți în Era Shopping Park Iași, pregătiți cu tot ce trebuie pentru a vă împacheta cadourile.

Ordinul cadoului fermecat” s-a născut din nevoia cercetașilor de a se implica în viața comunității locale și de a contribui la bucuria celor care se pregătesc de sărbătorile de iarnă.
An de an, Cercetașii de la Centrul Local „Sf. Dumitru” din Valea Lupului organizează la Era Shopping Park Iași cea mai mare campanie de strângere de fonduri din an, cu scopul de a folosi donațiile pentru a-și susține activitățile sau pentru a sări în ajutorul celor mai puțin norocoși.
Înarmați cu hârtie de împachetat, panglici colorate și multă voie bună, tinerii cercetași dau o mână de ajutor la împachetarea originală a cadourilor de Crăciun.
„Ordinul Cadoului Fermecat” înseamnă mai mult decât împachetatul cadourilor. Înseamnă să oprești puțin timpul în loc și să te gândești la lucrurile mărunte care te fac cu adevărat fericit și la momentele petrecute alături de cei dragi.
Cum fiecare Moș Crăciun are nevoie de ajutorul elfilor săi, Cercetașii sunt Gata Oricând!

Program:

Email:

Telefon:

Localizare