ERA Shopping Park se extinde!

Dragi clienți și prieteni ai Era Shopping Park,

📣 Avem vești minunate! În această săptămână, am dat startul lucrărilor de extindere a centrului comercial, pentru a vă aduce o experiență de shopping și mai bună în viitor! Transformările sunt în toi și abia așteptăm să vă prezentăm ce avem în plan!

În prima etapă, am luat măsura temporară de a reloca o parte din magazine în galeria centrală. Dar, nu vă faceți griji – 𝐬𝐮𝐧𝐭𝐞𝐦 𝐝𝐞𝐬𝐜𝐡𝐢𝐬̦𝐢 𝐢̂𝐧 𝐜𝐨𝐧𝐭𝐢𝐧𝐮𝐚𝐫𝐞 și pregătiți să vă întâmpinăm cu bucurie, așa cum v-am obișnuit de 15 ani! Iar pentru acest lucru am creat o nouă cale de acces pentru confortul vostru.

🚗 Cu 𝟏.𝟎𝟎𝟎 𝐝𝐞 𝐥𝐨𝐜𝐮𝐫𝐢 𝐝𝐞 𝐩𝐚𝐫𝐜𝐚𝐫𝐞 și 𝐚𝐜𝐜𝐞𝐬 𝐟𝐚𝐜𝐢𝐥 în centrul comercial, orice vizită la noi va rămâne la fel de comodă și plăcută!

🛍 Și da, magazinele voastre favorite, Carrefour, Decathlon, Jysk, Mobexpert, Altex, Takko, Benvenuti, Pepco, Sportisimo, Sofiaman, Lara Farm, Dr.Max, Kenvelo, vor fi în continuare deschise pentru voi cu oferte de nerefuzat ca și pâna acum!

Vă mulțumim pentru înțelegere și pentru că ne sunteți alături în această perioadă de schimbări! Promitem să vă ținem la curent cu toate noutățile.

Program:

Email:

Telefon:

Localizare