Întâlnire cu legendele fotbalului românesc – 5 iulie

⚽️ Vineri, 5 iulie, între orele 18:00-20:00, te așteptăm la deschiderea expoziției „Tricouri de Legendă ale Fotbalului Românesc”! ⚽️
În prima zi a expoziției, vei avea ocazia unică să te întâlnești cu fotbaliștii celebri care vor fi prezenți la eveniment.
Printre legendele fotbalului care și-au confirmat participarea se numără:
🏆 Ștefan Iovan – „Căpitanul de la Sevilla”, câștigător al Cupei Campionilor Europeni în 1986 și al Supercupei Europei în 1987. A câștigat de 5 ori Campionatul României și de 4 ori Cupa României. A jucat pentru echipa națională de 35 de ori și a înscris 3 goluri.
🏆 Tibor Selymes – Membru al Generației de Aur ’94 și participant la mai multe turnee mondiale și europene. A acumulat 46 de selecții și a jucat pentru echipe de prestigiu din România, Belgia și Ungaria, precum FC Brașov, Dinamo București, Cercle Bruge, Anderlecht Bruxelles și Standard Liege.
🏆 Jean Vlădoiu – De asemenea, membru al Generației de Aur ’94, a îmbrăcat tricoul Naționalei de 28 de ori și a marcat 2 goluri. Golgeterul României în 1996, câștigător al Campionatului României de 3 ori și al Cupei României de 2 ori. A jucat în Superliga de 324 de ori și a marcat 130 de goluri.
📸 În plus, vei putea primi autografe pe cardurile speciale pregătite de organizatori și ai șansa să câștigi magneți personalizați sau mingi de fotbal cu autografele marilor fotbaliști prezenți.
Nu rata această oportunitate și vino la întâlnirea cu legendele fotbalului românesc!
Te așteptăm cu drag în Era Shopping Park Iași!
#TricouriDeLegenda #FotbalRomanesc #ExpozitieFotbal #IntalnireCuLegendele #Autografe #FotbalistiCelebri #EvenimentSpecial #EraShoppingPark

Program:

Email:

Telefon:

Localizare