Teatru pentru copii cu Trupa Teatro Blu

🎭✨ Teatrul vine la noi sâmbătă! ✨🎭

Dragi părinți și copii, pregătiți-vă pentru magie și râsete la Era Shopping Park! Cu multă bucurie vă anunțăm că sâmbătă, de la ora 11:00, Trupa Teatro Blu revine pe scena noastră cu una dintre cele mai îndrăgite piese: „Micul circ”.

V-ați imaginat vreodată un clovn trist la circ? Noi nici că vrem să auzim de așa ceva! Așa că Balo Bimba și Pongio Magi, eroii poveștii, sunt aici să aducă râsete, bucurie și culori în lumea circului. 🎪🤡 Cu jonglerii, magie, cântece și multe momente amuzante, vor încerca să însenineze ziua clovnului trist și, desigur, a tuturor celor prezenți.

De-a lungul timpului, Teatro Blu a adus zâmbete pe fețele micilor spectatori și a primit aprecieri din partea părinților. Nu ratați această ocazie unică de a vedea un spectacol plin de culoare și emoție!

Rezervați-vă locul și veniți să descoperiți magia teatrului alături de noi! 🌟🎈

#TeatroBluEraPark #MiculCirc #ZâmbeteGarantate

Intrarea este liberă în limita locurilor disponibile.
⚠La acest eveniment se vor realiza fotografii și filmări video ce vor putea fi folosite prin publicare în social media pentru promovarea evenimentului. Mai multe detalii poți afla de aici: https://era-iasi.ro/eveniment/nota-de-informare-privind-fotografierea-si-filmarea/

Program:

Email:

Telefon:

Localizare