Weekenduri magice

Vara aceasta, vacanța mare o petrecem la Era Shopping Park Iași!
În fiecare sâmbătă și duminică, începând cu ora 11:00, îi așteptăm pe copii la atelierele de creație în cadrul căruia se vor apropia de artă și îi vor descoperi frumusețea.
Program Summer Camp creativ:

– vineri, 12, august, ne revedem cu MAGITOT ce ne va încânta cu un nou show spectaculos. Mai multe detalii privind condițiile de participare poți afla accesând butonul de mai jos.
– sâmbătă, 13 august, personalizăm rucsacuri cu portretele unor artiști celebri sau cu tablouri celebre. Noi venim cu rucsacurile și vopselurile, voi veniți cu creativitate și entuziasm pentru că urmează și un atelier de modelat statuete antropomorfe Cucuteni
– duminică, 14 august, vă așteptăm cu șevalete, pânze și vopseluri pentru a recrea în stil propriu “Chipul de fetiță” a lui Grigorescu. Și, pentru ca este încă vara, haideți să pictăm și scoici și să ne distrăm confecționând un crab.
Vă așteptăm cu mic cu mare să ne distrăm și să experimentăm lucruri noi.

Participarea este gratuită, în ordinea sosirii, în limita locurilor disponibile.
La acest eveniment se vor realiza fotografii și filmări video ce vor putea fi folosite prin publicare în social media pentru promovarea evenimentului. Mai multe detalii poți afla de aici: https://era-iasi.ro/eveniment/nota-de-informare-privind-fotografierea-si-filmarea/

Termeni și condiții participare MAGITOT 12 august

Program:

Email:

Telefon:

Localizare