Era Park Iași devine cea mai mare destinație de mobilier și decorațiuni din Iași

Era Park Iași devine cea mai mare destinație de mobilier și decorațiuni din Iași

Mobilează-ti casa de la cel mai mare centru de mobilă și decorațiuni din Iasi. Magazinele celor mai puternice branduri din domeniu te ajută să-ți alegi mobila și decorațiunile de care ai nevoie. .

În 2015 în cadrul centrului comercial ERA Shopping Park Iași s-a dezvoltat cea mai mare zonă dedicată decorațiunilor și produselor de mobilier din Iași totalizând o suprafață de 8.827 mp GLA. Zona găzduiește unii dintre cei mai mari retaileri prezenți pe piața din România, precum Mobexpert (7.000 mp), Rovere Mobili (641 mp), Nobilia (284 mp) și Regas Studio (90 mp) .

Brandul Kare se lansează pe piața mobilei și decorațiunilor din Iași deschizând o unitate în ERA Shopping Park. Magazinul, cu o suprafață de peste 200 mp, a fost inaugurat pe 1 august. Acesta este cel de-al treilea magazin pe care Kare îl deschide, după cele din Bucuresti si Constanta.

Kare este cel mai nou magazin de mobilă deschis in cadrul ERA Shopping Park, o destinație care în ultimul an a devenit un pol de atracție pentru cei în căutare de soluții de amenajare pentru casa lor.

Noul magazin pune la dispoziția clienților săi un mix unic de mobilă, corpuri de iluminat, accesorii şi decoraţiuni pontru casă dar şi idei de cadouri și reprezintă o selecţie mai puţin convenţională de idei inspiraţionale ieşite din comun privind decoraţiunile interioare. Kare se adresează tuturor categoriilor de vârstă dar care aleg un stil decorativ individualist.

„Vom suprinde locuitorii Iaşului cu prezentarea de produs: produse cu mare încărcătură emoţională, surpinzătoare şi credem noi, cu totul iesite din comun” ne spune Dl. Dan Tașcă, proprietarul lanţului de magazine Kare din România. Clienţii pot descoperi un nou concept de design interior:  mobilă şi corpuri de iluminat, cadouri şi alte accesorii ce sunt expuse precum niste obiecte de artă pe scena caselor dvs. Oricine va intra în lumea Kare va descoperi diversitatea de stiluri si trenduri, pentru toate gusturile şi pentru toate bugetele. Pe lângă asortimentul unic de produse din noul magazin, am pregătit o echipă entuziasmată de conceptul oferit de brandul Kare şi care doreşte să îşi întâmpine clienţii cu cele mai bune  servicii.

Peste tot în lume, clienţii Kare sunt plini de culoare, creativi şi ieşiţi din tipare. Acest tip de mentalitate pare a fi impulsul de care aveau nevoie trendsetterii din Iaşi.

Noul magazin se alătură unei oferte deja variate în materie de mobilier și amenajări interioare existente în cadrul ERA Shopping Park: Mobexpert, Rovere Mobili, Nobilia și Regas Studio, magazine prezente in Iasi, doar in cadrul Era Shopping Park.

Mobexpert este astăzi cel mai mare furnizor de mobilă și accesorii din România și unul dintre cele mai iubite branduri autohtone iar în Iași poate fi găsit  doar în ERA Shopping Park. Magazinul are o suprafață de 7.000 mp și este unul dintre cele mai performante din țară.

Rovere Mobili este unul dintre cei mai importanţi furnizori de mobilier de lux pe piata din România și o marcă pentru cei interesati de modă, design, artă și stil. Rovere Mobili colaborează cu designeri celebri precum: Mackintosh, Frank Lloyd Wright, Le Courbusier, M. Breuer, Philippe Stark, C. Bugatti, Pininfarina.

Nobilia este cel mai mare producător de bucătării la comandă din Europa și a deschis primul showroom din Iași în incinta Era Shopping Park în luna noiembrie a anului trecut. Nobilia, care produce zilnic, peste 2.500 de bucătării la comandă este un brand german cu o experienta de aproape 70 de ani în domeniu, cu parteneri în 67 de țări și peste 7.000 de magazine de prezentare în întreaga lume. La Nobilia, fiecare bucătărie este unică, în culori exclusive, produsă 100%  în Germania și adaptabilă pe orice dimensiuni iar serviciile de proiectare, simularea computerizata 3D, transportul si montajul sunt GRATUITE.

Regas Studio este un producător local care completează oferta prezentă în cadrul ERA Shopping Park și care pune la dispoziția clientilor sai o gama largă de produse si servicii in ceea ce priveste constructiile si amenajările interioare. Fie că este vorba de casă, birou sau alte spații magazinul oferă clienților amenajări profesionale prin intermediul specialiștilor în materie de design.

De asemenea, Regas Studio pune la dispozitia clientilor săi toate materialele și obiectele necesare realizării unei amenăjari de excepție, de la tamplarie PVC, la mobilier si decoratiuni.

Share Button