Muzeul figurilor de ceara 17 Ianuarie – 9 Februarie 2020

Muzeul figurilor de ceara 17 Ianuarie – 9 Februarie 2020

Simona Halep, Smiley, Robert de Niro și Ariana Grande vin la ERA Shopping Park!

Muzeul figurinelor de ceară, se deschide în acest sfârșit de săptămână la ERA Shopping Park.

Nu mai puțin de 30 de statui de ceară, în mărime naturală, ale unor personalități mondiale vor poposi în perioada 17 ianuarie – 9 februarie, la centrul comercial din Soseaua Pacurari, nr 201.

Simona Halep, Nicolae Ceaușescu, Smiley, Inna, Vladimir Putin, Mr. Bean, Al Pacino, Robert de Niro, Justin Bieber, Ariana Grande, Messi, George Hagi sau Michael Jackson sunt câteva dintre personalitățile realizate din ceară, cu care doritorii se vor putea fotografia la ERA Park.

Expoziția este organizată de Muzeul figurinelor de ceară din Varna, Bulgaria, și ajunge pentru prima oară în Iasi. Personajele arată ca și cum ar fi în viață, dat fiind că artiștii care le-au realizat au folosit păr adevărat, iar ochii sunt făcuți din proteze reale.

Prețul unui bilet la expoziție este de 20 de lei, iar studenții, pensionarii și cei până în 18 ani plătesc 10 lei. Copiii până în 6 ani, inclusiv, au intrarea liberă, în vreme ce grupurile de elevi sau studenți beneficiază de reducere, prețul fiind de 5 lei pe persoană, iar însoțitorul are intrarea gratuită.

Expoziția poate fi vizitată, începând de vineri, 17 ianuarie, de luni pana sambata între orele 9.30 și 21.00 si duminica in intervalul 9.30 – 20.00.

Vă așteptăm cu drag!

Share Button