LaraFarm

Lara Farm este unul dintre liderii locali pe piața furnizării de medicamente, OTC, suplimente nutritive, produse parafarmaceutice, cosmetice și tehnică medicală.

Experiența în domeniu s-a concretizat în activitatea desfășurată pe parcursul ultimilor 14 ani prin extinderea rețelei de farmacii la nivelul municipiului și județului Iași, ajungând în prezent să deținem 11 puncte de lucru, farmacii, amplasate în fiecare cartier al orașului.

Managementul de dezvoltare a rețelei de furnizare de medicamente, OTC, suplimente nutritive, produse parafarmaceutice, cosmetice și tehnică medicală a avut la bază principiul prețuirii sănătății și al asigurării unor servicii de calitate orientate către pacient și nevoile acestuia, cu scopul de a influența în mod pozitiv viața comunității.

În prezent, deținem o poziție fruntașă pe piața furnizării de medicamente și produse parafarmaceutice către populația Municipiului Iași.

Avem peste 60 de angajați cu înalte calificări în domeniul farmaceutic, o cifră de afaceri anuală de peste 7 milioane euro și o experiență de peste 14 ani.

Echipa de profesioniști s-a dezvoltat bazat pe Know-how-ul echipei manageriale, printr-un program de perfecționare continuă, dublat de auditarea internă efectuată periodic a întregului personal, stând la baza poziționării societății noastre pe unul dintre primele locuri ale pieței locale în clasamentul efectuat pe domeniul de activitate desfășurat. Între atuurile dezvoltării echipei „Lara Farm” putem menționa asigurarea unor condiții de muncă la standarde internaționale, o gestiune a carierei personalizată, precum formarea și promovarea internă pe baza de criterii de competență profesională.

Program:

Luni – Sâmbătă: 9:30 – 21:00
Duminică: 9:30 – 20:00

Email:

Telefon:

Oferte curente

Localizare